Magyar Tábor Logisztika

1. Tabor kezdete: erkezes pentek este 6 es 8 kozott, tabor vege: vasarnap delutan 1-3 ig tabor bontas es indulas. Igen, 2 ora van erre, mert gyerekek meg ossze kell szedjek csomagukat, halozsakokat, stb. Ha haromra nem tudjatok osszeszedni a gyerekeket, kerem szoljatok.

2. A taborhelynek nem igazan van cime, de itt van amit ir a honlapon. En is ez alapjan mentem oda. A taborhely az ut bal oldalan lesz, egy patak melett .

Getting There:
GPS Info. (Latitude, Longitude):
42.14028, -123.45583
42°8’25″N, 123°27’21″W

From the Redwood Hwy (Hwy 199) in Cave Junction, go east on Hwy 46 towards Oregon Caves National Monument. Continue on Hwy 46 for approximately 10.5 miles and just a quarter mile past the Grayback Campground on the left is Cedar Guard Station. Chinquapin Group Campground is located behind Cedar Guard Station and is accessed through the gate immediately to the right (east) of Cedar Guard Station.
Contact Information:
Mailing Address:
CHINQUAPIN GROUP CAMPGROUND

Cave Junction OR 97523
Phone Number:
Information: (541)592-4000

3. Itt a felszerelés lista. Fontos, hogy a gyereknek legyen minden ami rajta van, főleg MELEG holmi, mert este átlag hőmérséklet 55 F. Ez 15 fokkal hidegebb mint szoba hőmérséklet. Nem elég egy pokróc – és gyerek kisebbek, gyorsabban megfáznak.

4. Egy fő fokuszunk a rend lesz, még tábor elött is kérjuk a szülöket, hogy emlékeztessek gyereküket a rend tisztelésére.

5. A keret mesét kérjuk, hogy olvassák el a gyerekukkel, ha még nem tették.

6. Szülők akik közelben fognak táborozni, hozzanak kemping széket.

7. Szülői táborhelyröl (Tundétöl):

Azoknak irok, akiket erdekel a magyar cserkesztaborral kapcsolatos szuloknek, felnotteknek (es kisebb gyerekeknek) szolo kirandulas a kulonallo taborhelyen. Itt egy kituno alkalom arra, hogy a kisebbeknek bemutasd a satorozas elmenyet, es azoknak akiknek a gyerekeik nagyobbak, egy kicsit egyedul vagy felnottekkel legyel kint a termeszetben, egy jo magyar tarsasagban, amig a gyerek jo kezekben van es uj dolgokat tanul. Batoritalak, hogy irassatok fol a gyerekeket, ha meg nem tettetek. Eletreszolo elmeny a satorozas, higgyetek el, es nincs mitol felni!

Ma ujra folhivtam az erdeszt (ranger-t) es azt mondta, hogy a Grayback Campground .8 merfoldre van (meg egy merfold sem!) a magyar cserkesztabortol (a Chinquapin Group Campground-tol, ahol a kis cserkeszeink lesznek Ildikoval es a cserkeszekkel). Az erdesz mondta, hogy nem lehet elore lefoglalni a satorhelyet – “first come first serve” alapon mukodik, de azt is mondta, hogy soha nem voltak sokan, es mindig van boven hely, fokent ha egy hetkoznap magyunk satrat utni. A Grayback Campground-on belul tobb kisebb satorhely van, ahol 2-3 sator fer el. $10.00 egy satorhely egy ejszakara 2-3 satornak, ami nagyon olcso mas helyekhez kepest.

Ide csatolom az erdesz telefonszamat, ha barmi kerdesetek lenne: (541)592-4000. Az utiranyokat a web oldalrol masoltam ki: “From the Redwood Hwy (Hwy 199) in Cave Junction, go east on Hwy 46 towards Oregon Caves National Monument. Continue on Hwy 46 for approximately 10.5 miles and just a quarter mile past the Grayback Campground on the left is Cedar Guard Station. Chinquapin Group Campground is located behind Cedar Guard Station and is accessed through the gate immediately to the right (east) of Cedar Guard Station.” Amint latjatok, eloszor jon a mi taborhelyunk, es utana a cserkeszeke. A cserkeszeke zart kapuk mogott van, a mienk meg nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.